Home > Game app ontwikkelaar

Game app ontwikkelaar

DTT heeft in de afgelopen jaren een heus arsenaal aan games ontwikkeld. Als ervaren game ontwikkelaar snappen wij de ins- en outs wanneer het aankomt op gamedesign- en ontwikkeling. In ons team werken verscheidene talenten met ervaring in strategie, concepting, E-learing en uiteraard techniek. DTT werkt nauw samen met haar opdrachtgevers en werkt met een full-service aanpak. Middels deze wijze kan het gehele ontwerpproces worden vormgegeven.

Doormiddel van het maken van games helpen we zowel overheden als bedrijven bij het behalen van hun educatieve- en commerciële doelstellingen. Gamification is een interessant middel om dit te bereiken. Doormiddel van het gebruiken van spelprincipes en speeltechnieken is het mogelijk om menselijk gedrag op een positieve wijze aan te sturen.

Deze methodiek kan in verscheidene applicaties worden doorgevoerd, of het nu gaat om het leren piano spelen via een game, of een klantvriendelijke houding onder je personeel verbeteren. DTT kan die wens realiseren! Binnen het begintraject nemen wij het voortouw om te komen tot een succesvolle ontwikkeling en eindoplevering. Ons advies wordt gegeven op basis van een op maat uitgevoerd onderzoek. Na een wederzijdse tevredenheid over het concept, game-elementen en het design wordt er over gegaan op ontwikkeling.

Benieuwd hoe jij je doelgroep kan motiveren doormiddel van games? Zodat samen het beoogde resultaat behaald kan worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

ING

Marketing dag app

Staatsloterij

Wielercam app

Listen & Play muziekapp

Smolke

Game

St. Jude Medical

Game

Engager

Meter oplossing

Make A Guess

Game

FOX Sports

Camera app

Bouwend Nederland

e-learning tool

Rein van Strien

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.