Ziekenhuis app

Ziekenhuis app

Een app voor jouw ziekenhuis laten ontwikkelen? Dat kan! Bij DTT gaan we graag met je rond de tafel zitten om de wensen en behoeften van jouw ziekenhuis door te nemen. Een zienkenhuis app stelt je in staat processen te optimaliseren en ook beter met jouw doelgroep te communiceren. Verder kan het de klanten- of interne relatie verbeteren en bijvoorbeeld zorgen voor een verbeterde zichtbaarheid. DTT heeft geruime ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties op de verschillende platformen; iOS (iPad & iPhone), Android, HTML5. Ervaring en enthousiastme. 

Bij DTT vind je een uiterst enthousiast en gedreven team. Een team waar alle disciplines - van design naar development tot marketing - aanwezig zijn. Elk member van het DTT team laat zich leiden door kwaliteit. Zo kun je er op rekenen dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw kwalitatief hoogwaardige ziekenhuis app. Bij DTT telt het resultaat. Het goede gevoel van een tevreden klant door het behaalde resultaat, is het aller belangrijks voor ons. Juist daarom kun je met jouw ziekenhuis app idee aankloppen op de Sint Nicolaasstraat 9 te Amsterdam. Tot snel! 

Ziekenhuis app
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen ziekenhuis app laten maken bij DTT:

Een ziekenhuis app laten ontwikkelen bij DTT kent vele voordelen. Om te beginnen en reeds genoemd: ons team. De teammembers van DTT hebben alles in huis. Alles? Jazeker! Zowel alle up to date kennis van techniek als inhoudelijk. Inhoudelijke kennis heeft betrekking op ontwikkelingen, new business mogelijkheden, creatie en design en niet te vergeten: concept. Ook aan projectmanagement- en strategievaardigheden ontbreekt het hen niet aan. 

Met ons team hebben we al veel mooie apps naar de appstores gebracht. Wat voor apps? Zowel iOS als Android en Web apps: we've got it all. Ook benieuwd naar de opdrachtgevers? Dat loopt uiteen van initiatiefnemers zoals bij de Doula bevallings coach app tot grote namen zoals KPMG. Op DTT kun je altijd rekenen. Samen werken we aan resultaat en bereiken we de voor jouw ideale ziekenhuis app. 

Wat begint met een idee

Alles begint met een idee. In dit geval jouw idee of wens voor een zekenhuis app. Jij bent met het idee voor jouw ziekenhuis app meer dan welkom bij ons. We hebben al aan veel projecten morgen werken waarbij veel typen klanten je voor zijn gegaan. Ook ziekenhuizen? Yes! Kijk ook eens bij de St. Jude Medicial app. Zo kan het gaat: jij benadert ons voor een kennismakingsgesprek. Wij denken zo goed als we kunnen met jou mee tijdens dit gesprek. Zo bespreken we de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw idee. Het gesprek wordt gevoerd aan de hand van ons ontwikkelvoorstel stappenplan. Dit is onze manier om zeker te stellen dat jouw kansen op een succesvolle en winstgevende app optimaal zijn. Interessant? Alles over een winstgevende app vind je hier. 

Wat ook relevant kan zijn voor jouw ziekenhuis app zijn: investeerders. Bij DTT hebben we ruime ervaring met het werken met investeerders. Als het voor iedereen duidelijk is wat de manier van financiering gaat worden, gaan we aan de slag met de ziekenhuis app. Initieel komen designers en developers uit ons team bij elkaar om jouw ziekenhuis app te bespreken. Als opdrachtgever ben je natuurlijk zelf de belangrijkste schakel bij elke stap in het proces. Jouw ziekenhuis app concept wil natuurlijk zijn doel behalen en daar maak jij je hard voor. Is het jouw doel de app te laten stralen in de app store? Met trots kunnen wij zeggen dat de apps van DTT goed scoren in de app stores.

Partner voor ziekenhuis app

Vanaf het eerste contactmoment vinden wij het leuk met je mee te denken. Je kunt ons echt zien als een partner in ontwikkeling. Wij staan voor u klaar. 

Onze ervaring spreekt boekdelen 

Met veel opdrachtgevers waarvoor wij veel typen apps hebben mogen ontwikkelen, valt het te stellen dat wij ervaren zijn, waaronder ook ervaren met complexe oplossingen. Hoe complex jouw ziekenhuis app ook is, wij hebben de geschikte oplossing. Neem snel contact op. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een ziekenhuis app?

Met een ziekenhuis app ben je in staat een breed publiek aan te spreken en te voorzien van de juiste informatie. Zo kun je bijvoorbeeld patiënten de mogelijkheid geven afspraken bij te houden in een agenda en daar een notitie bij te voegen. Daarnaast kun je de patiënten voorzien van informatie over de voorbereidingen die zij kunnen treffen voor een bezoek aan de arts en gedegen informatie geven over specifieke behandelingen. De ziekenhuis app kan ook een hulpmiddel zijn voor bezoekers om de weg naar en in het ziekenhuis te vinden, en inzicht bieden betreffende spreekuren en openingstijden. De mogelijkheden en voordelen zijn eindeloos.  

DTT denkt graag met je mee over de ontwikkeling van jouw ziekenhuis app en voorziet je van professioneel advies. Neem gerust contact met ons op voor het uitwisselen van ideeën of voor het maken van een afspraak over de ontwikkeling van een ziekenhuis app. 

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.