Randstad Office Configurator overzicht
Oplevering: 2018, kwartaal 4

  In-house distribution

Randstad wil het interieur van haar bijna 4000 kantoren in 39 landen voorzien van een nieuwe huisstijl. Daarom hebben Randstad, OTH_ en DTT de handen ineengeslagen om de ‘Randstad Office Configurator’ te creëren. Build modes van populaire games zoals ‘The Sims’ en ‘Rollercoaster Tycoon’ fungeerden ter inspiratie tijdens het ontwikkelingsproces. Met deze online tool is het voor de vestigingsmanagers simpel om een replica van het kantoor in de browser op te zetten: muren, deuren, ramen en vloeren kunnen gemakkelijk worden geplaatst. Nadat de vormgeving van het kantoor klopt, kan de vestigingsmanager deze gemakkelijk en smaakvol inrichten aan de hand van de Human Forward Style Guide.  De Human Forward styleguide is gecreëerd door OTH_ architecten.

Als de vestigingsmanager tevreden is met het design en de kosten, kijkt een regionale expert van de Human Forward Style Guide het design na en geeft vervolgens gedetailleerde feedback. Wanneer het interieur design helemaal is goedgekeurd, wordt er een overzicht gecreëerd met daarin de gewenste producten en de kostenopgave. Dit overzicht wordt vervolgens verzonden en de bestelling is klaar om verwerkt te worden.

De ontwikkelingsfase is nog in volle gang en we kijken uit naar een overtuigend eindresultaat én de inrichting van bijna 4000 internationale kantoren.

Randstad Office Configurator beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de Randstad Office Configurator:

DTT blog: Welkom Randstad

DTT blog: 4000 Randstad kantoren wereldwijd inrichten met game engine

Meer app oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.