Bedrijfs app ontwikkelen

Bedrijfs app ontwikkelen

Wil je een bedrijfs app ontwikkelen? Dan ben je bij DTT op het juiste adres. Het team van DTT bestaat uit een mix van technische kennis, marketing en veel creativiteit. Dit team zorgt voor inspirerende ideeën, professioneel en gebruiksvriendelijk design en een technisch perfecte app. DTT heeft al succesvolle apps ontwikkeld voor BAM, ING, KPMG, Fox Sports en nog veel meer bedrijven. We denken met je mee en helpen je vanaf een idee tot aan de voor jouw bedrijf perfecte mobiele oplossing. Zelfs ondersteuning op marketinggebied is mogelijk bij DTT.  Kortom, DTT is dé partner die je helpt bij de ontwikkeling van jouw bedrijfsapp.
Laat je verder overtuigen door ons portfolio en onze referenties.

Als je interesse hebt kun je hier een gratis en vrijblijvende afspraak met ons inplannen.

Bedrijfs app ontwikkelen
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een bedrijfs app ontwikkelen bij DTT Multimedia?

Een bedrijfsapp ontwikkelen is iets wat je gerust aan ons kunt overlaten. Door veel ervaring is DTT inmiddels gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsapps. We helpen jouw bedrijf van een pril idee tot een sterke en gebruiksvriendelijke app. We kunnen zowel voor Android als voor iPhone en iPad bedrijfsapps maken. Ook het geven van advies gaan wij niet uit de weg. Elk idee wordt bij DTT grondig onderzocht. Als we verbeteringen kunnen toevoegen aan jouw idee zullen we dat voorleggen en goed onderbouwen. Zo werkt DTT samen met jou naar een goed ontwikkelde bedrijfsapp toe.

Onze ideeën voor jouw app komen uit het kijken naar trends in de app markt op het gebied van design en development, het analyseren van concurrerende apps en ervaring uit ons portfolio. Het doel van DTT is om samen met jou een resultaatgerichte en lange termijn samenwerking die leidt tot een uitstekende bedijfsapp.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw bedrijfs app ontwikkelaar in Amsterdam

DTT Multimedia is een full service app ontwikkelaar. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Ook bedrijfsapps vallen hier natuurlijk onder. Om je een idee te geven waarom DTT jouw bedrijfsapp ontwikkelaar en brainstorm partner is hebben we hieronder een aantal apps uit ons portfolio op een rijtje gezet:

Hoe loopt het traject nou als je geïnteresseerd bent? Na een eerste kennismaking krijg je van ons een ontwikkelvoorstel. Dit voorstel bestaat met name uit een marktonderzoek, waarin we ook veel kijken naar concurrerende apps. Zo verkrijgen we een beter beeld van de marktomgeving. Naast het marktonderzoek bestaat het ontwikkelvoorstel uit een UI uitwerking (workflow), een totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

De UI uitwerking is een functioneel ontwerp van alle verschillende schermen van de bedrijfsapp. De focus ligt hier op het creëren van de perfecte gebruikerservaring. De UI designers van DTT zijn hierin gespecialiseerd en zorgen voor een zeer gedetailleerde uitwerking van de user-interface. Deze gedetailleerde uitwerking bespaart ons en jouw bedrijf in het vervolg van het project veel kostbare ontwikkeltijd. Dit is de basis voor de succesformule die DTT voor de ontwikkeling van jouw bedrijfsapp kan bieden.

Bij interesse gaan we graag eens met je op de koffie. Klik hier om een gratis en vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM, mei 2014

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (ook buiten, zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben overigens zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey en Dirk steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

referentie

IBM

Hans Driesen, IBM, januari 2010

Jeffrey heeft in korte tijd een marketingplan gemaakt en uitgevoerd voor de afdeling BCRS van IBM. Dit is opmerkelijk want in de voorgaande jaren hebben meerdere mensen dit tevergeefs geprobeerd. Daarnaast heeft Jeffrey ook voor andere afdelingen binnen IBM succesvolle marketingactiviteiten gedaan. Ik ken Jeffrey als een pragmatische en hardwerkende collega die voor resultaat gaat.

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.