Privacy statement | DTT

Home > Privacy statement

Privacy statement

Persoonsgegevens: doel en grondslag verwerking

DTT verwerkt in twee gevallen persoonsgegevens: als iemand het contactformulier invult of voor het uitvoeren van de overeenkomst met een opdrachtgever. Bij het invullen van het contactformulier, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mail

Persoonsgegevens via de website van DTT worden alleen verwerkt als u het ingevulde contactformulier verstuurt. Door het invullen van het contactformulier, geeft u toestemming voor het verwerken van de ingevulde gegevens door DTT. Deze persoonsgegevens worden door DTT gebruikt om contact met u op te nemen. De grondslag voor deze gegevensverwerking is ‘toestemming’.

Als u een overeenkomst heeft met DTT (bijvoorbeeld als DTT een oplossing voor u ontwikkelt) worden uw persoonsgegevens verwerkt onder de grondslag ‘uitvoering overeenkomst’ in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het contacteren van u en voor het uitvoeren van uw overeenkomst met DTT. DTT verwerkt alleen persoonsgegevens die u persoonlijk heeft verstrekt via e-mail, de website, telefonisch etc.

Derden

Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij u hiervoor toestemming heeft gegeven (bijvoorbeeld als onderdeel van het uitvoeren van een overeenkomst) of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bewaartermijnen

De verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in het klantenbestand van DTT. Deze gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening van DTT.

Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. DTT gebruikt functionele cookies voor het correct weergeven van de website. Bij deze cookies worden geen persoonsgegevens opgeslagen waarmee individuele websitebezoekers identificeerbaar zijn. Gebruikte cookies zijn:

  • Google Analytics: Voor het bijhouden van bezoekersstatistieken en het optimaliseren van de website, wordt er gebruik gemaakt van cookies van Google Analytics. Deze cookies onderscheiden gebruikers en sessies, stellen nieuwe sessies/bezoeken op de website vast, controleren de hoeveelheid binnenkomende verzoeken bij de website en slaan verkeersbronnen van bezoekers op. Deze gegevens worden geanonimiseerd verzameld
  • Functionele cookies: Functionele cookies worden gebruikt voor het correct weergeven van de website van DTT. Hierbij wordt geen data van bezoeken, sessies of websitebezoekers verwerkt.

Rechten betrokkenen

Als u uw persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren of laten verwijderen, kunt u contact opnemen met DTT via de contactgegevens onderaan deze pagina. DTT zal uw verzoek binnen één maand beantwoorden.

Mocht u het niet eens zijn met de verwerking van uw persoonsgegevens door DTT, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

Contact

Voor vragen, opmerkingen of verzoeken omtrent dit privacy statement, is DTT bereikbaar met de volgende contactgegevens:

DTT Multimedia B.V.
Sint Nicolaasstraat 9
1012 NJ, Amsterdam

Tel: 020 331 5848
E-mail: info@d-tt.nl

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.