Home > Over DTT > Vacatures

Zomerstage: Online Marketing

Zomerstage: Online Marketing

In de periode van juni tot (en met) september heeft DTT meerdere stageplaatsen beschikbaar. Dit is de ideale mogelijkheid om gedurende jouw studie de link tussen theorie en praktijk te leggen. We zijn op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Online Marketing stagiaires. Je krijgt de kans om veel kennis en ervaring op te doen binnen het gebied van online marketing, social media en SEO. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten. Deze stage sluit goed aan bij de opleidingen Commerciële Economie, International Business & Languages, Marketingcommunicatie, Marketingmanagement en andere opleidingen in deze richtingen.

Wat doet DTT?

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als BAMKPMGING BankStaatsloterijErasmus MC, en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Jouw Online Marketing stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Als Online Marketing stagiair ben je bezig om de verschillende diensten en producten van DTT en haar klanten onder de aandacht te brengen. Je wordt betrokken bij nieuwe projecten en helpt mee om lopende trajecten te verbeteren. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na afloop van je stage.

Functie eisen

 • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met online marketing en content creatie
 • Je bent leergierig, meedenkend en zelfstandig
 • Ervaring met het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
 • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

Wat wij bieden

 • Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dicht bij Amsterdam Centraal
 • Verantwoordelijkheid en initiatief: je hebt als stagiair ‘echte’ verantwoordelijkheden zoals alle andere medewerkers en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken
 • Ontwikkelingsmogelijkheid in het werken met CMS-systemen, Google Analytics, Google AdWords en analysetools als App Annie
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Te gekke vrijdagmiddagborrels (met pizza of patat) en team socials
 • Inspirerende kennissessies over verschillende onderwerpen
 • Een goed gevulde keuken voor lunch en tussendoortjes

Hebben we nog steeds je aandacht? Wacht dan niet langer. Als jij graag onderdeel wil zijn van een snel groeiend en dynamische start-up, enthousiast wordt van apps en wil bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten, dan zijn wij het juiste stagebedrijf voor jou. DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Staat een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer jou op het lijf geschreven? DTT biedt jou een marktconforme stagevergoeding en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen en een werkelijke bijdrage aan onze groei te leveren.

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.