Home > Over DTT > Vacatures

Strategie en New Business stage

Strategie en New Business stage

Wil jij een bijdrage leveren aan de lancering van de nieuwste apps ontwikkeld door DTT? Bij DTT zijn we op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Strategie & New Business stagiaires. Zowel in teamverband als individueel ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten, marketingcommunicatie, onderzoek, positionering vraagstukken en social media uitingen van en voor nieuwe app concepten. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten welke in potentie door honderdduizenden gebruikers worden gezien!

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als BAMKPMGING BankStaatsloterijErasmus MC, en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Als stagiair(e) ben je bezig met marktonderzoek voor ons eigen bedrijf of als onderdeel van een klantopdracht. Je bent verantwoordelijk voor de content en creatie voor publicaties op social media en websites. Je denkt mee over (social) marketingcommunicatie strategieën en je draagt bij aan alle commerciële activiteiten van DTT en haar opdrachtgevers. Ook krijg je bij DTT de kans om de nieuwste apps als eerst te testen waarna je jouw bevindingen erop los kan laten. Je brengt daarnaast drive, nieuwsgierigheid en een positieve attitude mee. Vanaf dag één werk je aan mooie projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij DTT! Echt werk dat in de app stores te vinden is. Werk dat in potentie door duizenden gebruikers wordt gedownload. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na afloop van je stage.

Functie eisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met social media marketing, content creatie en mobiele oplossingen
 • Je bent nieuwsgierig, meedenkend en zelfstandig
 • Oog voor detail (secuur)
 • Een vlotte pen in Nederlands en Engels
 • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
 • Een proactieve flexibele houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

Wat wij bieden

 • Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf in hartje Amsterdam
 • Werken in een gaaf kantoor
 • Verantwoordelijkheid en initiatief: veel verantwoordelijkheid  en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken
 • Te gekke vrijdagmiddagborrels (met pizza of patat) en team socials
 • Een competetieve stagevergoeding
 • Inspirerende kennissessies over verschillende onderwerpen
 • Een goed gevulde keuken voor lunch en tussendoortjes

Hebben we nog steeds je aandacht? Wacht dan niet langer. Als jij graag onderdeel wil zijn van een snel groeiend en dynamische start-up, enthousiast wordt van apps en wil bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten, dan zijn wij het juiste stagebedrijf voor jou. DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Staat een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer jou op het lijf geschreven? DTT biedt jou een marktconforme stagevergoeding en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen en een werkelijke bijdrage aan onze groei te leveren.

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.