Mobiele applicaties laten ontwikkelen

Mobiele applicaties laten ontwikkelen

Uw mobiele applicatie laten ontwikkelen door DTT is een verstandige keuze. Veel bedrijven gingen u voor en hebben ons ingeschakeld om een mobiele applicatie te laten ontwikkelen. Bij DTT hebben we reeds meer dan 40 mobiele applicaties ontwikkeld.

Mobiele applicaties laten ontwikkelen

Voordelen mobiele applicaties laten maken door DTT:

  • Ruime ervaring mobiele apps
  • Van concept tot in de app store
  • Flexibel en meedenkend partner
  • Ruime ervaring in complexe oplossingen
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieƫn. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Professionele mobiele applicatie ontwikkelen

Een unieke mobiele applicatie ontwikkelen kan bij DTT. DTT ontwikkelt apps voor de verschillende platformen; iOS, Android en HTML5. Elk platform biedt zijn eigen voor- en nadelen en daarom staan wij u graag bij in het maken van uw keuzes.

DTT denkt graag met u mee over een professionele mobiele applicatie en voorziet u van bekwaam advies. Wij bespreken de technische mogelijk- en onmogelijkheden van uw app idee en denken daarnaast ook met uw mee over het in de markt zetten van de app. Bent u geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van een professionele mobiele applicatie? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam. Wij staan u graag bij in het ontwikkelen van uw mobiele applicatie.

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coƶrdinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."