Home > Over DTT > Vacatures

Lead UI designer

Lead UI designer

Bij DTT zijn we op zoek naar een Lead UI designer. Jij hebt een kritisch oog voor detail en wordt graag wakker gemaakt om een concept visueel uit te werken. Jij beoordeelt apps, websites en games op usability en user experience. Verder sta je sterk in je schoenen, ben je communicatief, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat een team te coördineren en te begeleiden. Still a match? Lees snel verder en solliciteer.

Wat doet DTT 

DTT ontwikkelt sinds 2010 appswebsites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als de BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en de overheid. Voor al onze klanten en voor al onze producten streven wij naar het optimale resultaat: visueel én functioneel. Want... jouw werken worden in potentie door miljoenen gebruikers gezien en gebruikt!

Word jij onze nieuwe kracht? We zijn een jong en snel groeiend bedrijf, jouw input en inzet kan een groot verschil maken. Wij verwachten dat jij DTT helpt om mooie stappen te maken in haar ontwikkeling. Je helpt ons de projecten en processen beter in te richten. Ben jij iemand die graag het verschil wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zoeken we

Je beheerst je vak zó goed dat het aansturen van collega’s en stagiaires je zonder problemen afgaat. Een aantal concrete taken; workflows maken, briefings opstellen, vooronderzoeken in gang zetten, werkzaamheden inplannen, aan- en bijsturen van collega's en projecten van constructieve feedback voorzien. Tot slot is de samenwerking met verschillende disciplines in jouw ogen dé manier om tot succesvolle resultaten te komen, jij weet hoe om te gaan met klanten, projectmanagers, developers en andere stakeholders. 

Functie eisen

  • Je hebt tussen de 2 en de 4 jaar ervaring als UI designer.
  • Je bent intelligent en begrijpt dat bij het uitwerken van een concept niet alleen de gebruiker centraal staat. De belangen van de opdrachtgever en andere stakeholders moeten ook worden bediend, bij het samenstellen van een concept moeten veel keuzes worden gemaakt. 
  • Je hebt ervaring met het samenstellen van customer journeys.
  • Je hebt uitgebreide kennis van alle Adobe en bij voorkeur ook van Invision.
  • Een pré: ervaring bij een (mobiel) bureau van formaat.  
  • Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail).
  • Je kunt deadlines stellen en zorgt dat iedereen zich hieraan houdt. 
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Wil jij graag onderdeel zijn van een snel groeiend en dynamisch multimediabedrijf, word jij enthousiast van apps en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten? DTT biedt jou een marktconform salaris en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen. 

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.