Enterprise app laten ontwikkelen

Enterprise app laten ontwikkelen

U bent overtuigd om een enterprise app te laten ontwikkelen? Geweldig, want er is geen betere tijd dan het heden om het te doen. En wat dat betreft is er ook geen betere zakenpartner dan DTT. Ondanks dat wij een vrij jong bedrijf zijn, hebben wij al een uitgebreid portfolio opgebouwd, en hebben wij samen met onze zakenpartners al veel ervaring opgedaan in de mobiele app markt. Van conceptualisering tot ontwikkeling; iPhone, Android, tablets, HTML5, we staan u bij. Ons getalenteerde team zorgt samen met u voor de applicatie die uw bedrijf helpt haar doelen te behalen. Denk hierbij aan een app om rapportage en bestel processen vlotter te laten verlopen, de buitendienst te assisteren in hun verantwoordelijkheden of belangrijke data te verzamelen en beschermen. De lijst met mogelijkheden is eindeloos, en daarom bepaalt u niet tot waar we u bijstaan, maar beslist u wat we voor u kunnen betekenen. Of u nou eenmalig een noodklus geregeld moet hebben, of ons graag blijft betrekken na aflevering van de app, DTT kan uw enterprise app idee werkelijk maken. Het enige wat u hoeft te doen is de eerste stap te maken en ons benaderen.

Enterprise app laten ontwikkelen
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Enterprise app laten bouwen voor Android - iPad - iPhone - HTML5

DTT is uw expert bedrijfsapp ontwikkelaar. Van conceptualisering tot release en onderhoud, DTT denkt met u mee. Met doelgerichte afspraken zorgen wij binnen no-time dat we op één lijn met elkaar zitten, waardoor zo min mogelijk tijd verloren gaat aan het afronden van design en functionaliteit. Zo levert DTT kwalitatieve enterprise apps. Met terugkerende bedrijven zoals BAM, HG en zelfs de overheid bestaat er geen twijfel meer dat dat onze iPhone, iPad, Android en HTML5 apps ook afgestemd kunnen worden naar de wensen vanuit uw bedrijf. Of u nou uw medewerkers iets wil bijbrengen met een (educatieve) game, of een app zoekt waarbij het voor uw medewerkers makkelijker wordt formulieren in te vullen, wij zijn de zakenpartner voor u.

En bent u niet alleen op zoek naar een app maker, maar ziet u ons ook in de toekomst de app blijven ontwikkelen of bijhouden? Laat het weten en we zorgen ervoor dat dit mogelijk is. Zo kunt u altijd nog verbeteringen of nieuwe functionaliteiten na oplevering aanvragen. Eenmaal DTT kennis met u heeft gemaakt, staan onze lijnen en deuren altijd voor u open, en wordt er voor gezorgd dat er een gezonde lange termijn relatie behouden blijft.

Een functioneel voorbeeld voor een mooie enterprise app is de KPMG Fine II oplossing, de verbeterde versie van een app die KPMG in het verleden ook bij DTT heeft laten ontwikkelen. De app informeert bedrijven over zakelijke risicogebieden. Met behulp van een intelligente vragenlijst, krijgt de gebruiker een heat map te zien waarin wordt verteld met welke internationale wetten het bedrijf rekening moet houden. Deze (en specifiekere) informatie kan vervolgens worden weergegeven op verscheidene manieren. Zo kan er onder andere worden gekozen om het te tonen in spider charts, guage charts of een gartner magic quadrant. Hier kan het participerende bedrijf dan hun toekomstplannen op afstellen. Deze app symboliseert dan ook onze betrokkenheid en vakkundigheid.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: ervaren enterprise app ontwikkelaar

Eenmaal DTT, altijd DTT. Tenmiste, dat is onze insteek, wij zetten ons namelijk in de voor de lange termijn relaties. En de formule hoe wij dat doen zal u niet (onaangenaam!) verrassen. Vanaf het eerste contactmoment tonen wij onze toewijding, leveren wij goede service en zorgen voor een kwalitatief eindresultaat. Wij werken hard en zijn altijd bereikbaar. U hoeft dan ook geen afspraak te maken om op gesprek te komen, en er is altijd een telefoonlijn open voor u belletje. En maakt u zich geen zorgen, want indien u het te druk heeft voor een (telefoon)gesprek, kunt u ons ook mailen. U zal dan spoedig een reactie krijgen op uw mail. Overtuigd om eens op gesprek te gaan? Mooi! Bellen en mailen is prima, maar perfect is dat het DTT team graag met u op vrijblijvend gesprek gaat op ons Amsterdams kantoor. De ideale manier om op eens kennis te maken met de breinen en werkpaarden achter de operatie, en om jezelf bekend te maken met ons portfolio. En bent u overtuigd na de koffie? Dan praten wij graag over al uw wensen voor het ontwikkelen van uw enterprise app. Neem nu nog contact op met enterprise app ontwikkelaar DTT.

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.